Fur Bådelaug‎ > ‎

Motionsrummet

Gert er i gang med at ro!
 
 
Her er Gert i gang med en romaskine, - på en lille computer kan man følge, hvor meget man nu har roet,
og da der står to romaskiner ved siden af hinanden, kan man måske også ro om kap???
 
 
Løbebånd og crosstrainer - på Gerts anbefaling har vi stillet løbebåndet, så man kan kigge ud over fjorden, mens man løber
 
 

Statistik
Vi har opgjort brugen af motionsrummet i 2014,og vi kan konstatere, at der er en lille nedgang, idet der "kun" har været 783 personer i rummet i det forløbne år, - men det ser også ud til at brugen igen går op  - i januar 2015 har der allerede været 127 brugere til stede.
 
Motionsrummet.
Vi kan med glæde konstatere, at motionsrummet er blevet en succes.
Vi laver statistik på den måde, at medlemmerne sætter en streg på en statistikseddel hver gang de er i motionsrummet, og i løbet af 2013 har rummet været benyttet 920 gange, og det kan man kun betegne som en succes, - så vi sender en tak til fondene, som har gjort det muligt.

 

LogCard

Man kan købe et LogCard til romaskinerne, som kan gemme ens personlige træningsdata  - hvor langt og hvor længe du har roet en bestemt dag eller i hele måneden  - og hvis du er interesseret i et sådant LogCard kan du købe det. Skriv dig på en liste der hænger i motionsrummet.

 
Velkommen i Motionsrummet
Her er lidt regler for brugen af vores nyindrettede motionsrum, så det kan være til glæde for alle:

Al træning sker på eget ansvar. Et medlem er selv ansvarlig for at være i en helbredstilstand, der tillader aktivitet i et motionsrum. Hvis der sker skader er det din egen forsikring der dækker. Følg altid anvisningerne.

Omklædning og skift til rene sko skal foregå i omklædningsområdet på gangen.

Under træning skal der altid anvendes sko og beklædning, der er beregnet til indendørs fitnesstræning.

Man sveder i et motionsrum, derfor skal du medbringe et stort håndklæde til liggeunderlag og aftørring af sved og fugtige pletter. Husk ligeledes afspritning og aftørring m.m. efter brug.

Tasker, tøj og sko skal opbevares i gangen eller baderummet, IKKE INDE I MOTIONSRUMMET.

Der kommer andre medlemmer efter dig, derfor skal du rydde op efter dig selv. Du skal sørge for at vinduer og døre er lukket, når du forlader lokalet.

Motionsrummet er ikke et legested for børn, men børn er velkomne i motionslokalet sammen med voksne.

Se i manualerne for de enkelte maskiner, hvis du er i tvivl om betjeningen.